Professionele Dakwerken

Gepubliceerd jan. 07, 23
6 min read

Realisaties – Dakwerken

Wilt u uw roofing dak vernieuwen? Reken dan op E & I Construct uit Antwerpen voor deze dakwerken. Onze ervaren dakwerkers toveren uw versleten roofing dak om tot een gloednieuw dak. Contacteer ons voor al uw dakwerken. EPDM, of in de volksmond soms dakrubber genoemd, is een dakbedekking die aan een flinke opmars bezig is.

EPDM is zeer geliefd omdat het een levensduur heeft van zo'n vijftig jaar. Contacteer E & I Construct uit Antwerpen voor de plaatsing van uw EPDM dak of alle andere dakwerken. Onze werknemers zijn vakbekwaam en volgen regelmatig bijscholingen. Voorzien van de nieuwste technieken en producten brengen ze uw renovatieproject zonder moeite tot een goed einde.

Met andere woorden, voor dakwerken volgens de regels van de kunst bent u bij E & I Construct in Antwerpen bij het juiste adres. Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor dakwerken in de regio Antwerpen. Bij E & I Construct in Antwerpen kunt u terecht voor diverse diensten in de bouw: nieuwbouw, renovatiewerken, dakwerken, elektriciteitswerken. Hoe krijg je de beste lichtinval bij een plat dak?.

Hellende Daken - Diensten

Dakwerken Naets heeft meer dan 10 jaar ervaring in vakwerk. Voor nieuwbouw renovatie, grote en kleine herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel platte als hellende daken, dakisolatie, gevelbekleding, koper- en zinkwerken als dakkoepels en grote en kleine reparaties behoren tot onze specialiteiten. Tevens pakken wij ook uw asbest probleem aan! Bij Dakwerken Naets staat de klant centraal.​Wij dakwerken met passie!​.

Ons bedrijf heeft de juiste kennis en expertise in huis om u dak-project met de hoogste kwaliteitsnormen, klantvriendelijk en prijsbewust te realiseren. Degelijk advies en nazorg door vooraf alles met de klant door te praten, rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van de klant. De persoon die alles met u bespreekt is ook de uitvoerder van de werken.

Wij werken altijd op maat van de klant met de juiste focus op uw project. Wij zijn ook erkend plaatser van Velux dakramen en lichtstraten..

Van Kelder Tot Dak

Van alle energiebesparende maatregels is het isoleren van je dak ongetwijfeld èèn van de meest rendabele ingrepen. Om kostbare energie te besparen is het door degelijk en op de juiste manier te isoleren van dakisolatie uiterts belangrijk. Elk dak is anders. Het verschil zit niet enkel in de vorm, structuur en oppervlakte van het dak, maar ook in de staat waarin het (onder)dak zich bevindt.

Een èènmalige plaatsing zorgt voor een langdurig effect en conform in uw woning, zowel in de zomer als in de winter.. Speel dus op zeker en schakel onze ervaring in (Ramen en deuren. Schrijn- en dakwerken). Zowel voor platte als hellende daken kan Dakwerken Steve u de ideale oplossing aanbieden. Isoleren bij renovatie van een hellend dak gebeurd door middel van plaatsing van een sarkingdak op uw bestaande houten dakstructuur en vormt zo een doorlopende isolatielaag.

Naast dakisolatie is het van belang een goede gevelisolatie na te streven. Warmte ontsnapt niet enkel via de bovenzijde van je woning maar eveneens kan het de weg vinden doorheen je gevel. Vraag uw vrijblijvende offerte voor buitengevel isolatie. Als geregistreerd aannemer leveren wij de nodige attesten die u toelaten te genieten van de bestaande subsidies.

Velux Installateur Oostende

Een makkelijke zoekmachine maakt het mogelijk om regionaal uw voordelen weer te geven) eandis. be en infrax - Dakwerken - Algemene dak- & timmerwerken. be (hier vindt u nuttige tips om zuiniger om te gaan met energie en de voorwaarden om de premies te bekomen) .

is een familiebedrijf uit met een familiegeschiedenis van meer dan 50 jaar ervaring in dakwerken. Al sinds de jaren ’80 zit zaakvoerder René van der Kooij in het vak en in 1995 richtte hij Renovatiewerken VD&K op. Nadat zoon Glenn in 2010 ook in het bedrijf kwam, is Dakwerken VD&K geleidelijk gegroeid.

Ondertussen is VD&K uitgegroeid tot een begrip in Mol, Lommel en omstreken. U kan bij ons terecht als , , , Wij doen Een totaal pakket van A tot Z Zowel voor platte als voor hellende daken hebben we gespecialiseerde teams (dakwerkers in de buurt). Van grote projecten tot kleine reparaties. Het VD&K team bestaat uit 25 professioneel opgeleide vaste werknemers die al jaren in het vak zitten.

Schrijnwerker Houtskeletbouw

VD&K is bovendien een gecertificeerd aannemer en heeft een erkenning als aannemer voor overheidsopdrachten (categorie D klasse 1). Of het nu om platte daken, hellende daken, schrijnwerkerij of gevelbekleding gaat; elk segment heeft een Tevredenheid van de klant is voor VD&K topprioriteit. Daarom wordt er veel belang gehecht aan .

Renovatiewerken - TotaalrenovatiesDakwerken - Algemene Dak- & Timmerwerken

De werknemers van Dakwerken VD&K hebben attesten voor het verwijderen van asbest (Dak- en Gevelwerken: Dakwerker). Deze attesten worden jaarlijks vernieuwd omdat wij het belangrijk vinden dat onze werknemers een correcte en veilige handelswijze hanteren bij het aantreffen van asbest. Dit met het oog op de toekomst aangezien onze overheid streeft naar een versneld asbest afbouwbeleid om Vlaanderen asbestveilig te maken.

Dakwerken - De Beste DakwerkerDakdekker

Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken Carl Godderis voor meer informatie of een vrijblijvende offerte – Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u!

Realisaties – Dakwerken

Dakbekleding met kleidakpannen voor je nieuwbouw? Je plat dak renoveren? Je dakgoten vernieuwen? Dakwerken Vuerinckx begrijpt als geen ander dat een dak méér is dan louter wat pannen boven je hoofd. Het is de kers op de taart voor iedere woonst. Perfectie vereist dus! Daarom gaan we grondig en gericht te werk.

Top 10 Dakwerkers - Prijzen & ReviewsDakwerken - Dakrenovatie - Platte Daken

Dakwerken Smets is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in heel Vlaanderen. Deze uitgebreideknow-how werd van vader Paul op zoon Peter overgedragen. Uw project wordt door de zaakvoerder en een team van vijf personen snel en correct uitgevoerd. Dezaakvoerder is trouwens altijd aanwezig op uw werf! Wat kunnen wij zoal voor u doen? Timmerwerk: spantendak, traditioneel met bruggen en kepers, oversteken, ronde dakkapellen ofdaken, ...Houtskelet: renovatie op maat, extra verdieping of volledige nieuwbouw, alles is mogelijk! Bedekking: alle soorten pannen, natuurleien, vezelcementleien, ...Gevelbekleding: Cederal gevelplaten, Trespa, leien, pannen, zink, hout, .....Platte daken: Epdm Mastersystems , Resitrix,…Isolatiewerken: Sarking dak, bestaande zolder, nieuwbouw, isoleren van gevels,…Met de nodige aandacht voor veiligheid en netheid van de werf voeren wij de werken uit.

Daarnaast staan onze eigen kraanwagen en hoogtewerker altijd klaar. Renovatie of nieuwbouw? Wij verzorgen uw project als was het ons eigen dak! .

Nieuw Dak

Een klein jaarlijks onderhoud bevorderd de levensduur van uw dak en voorkomt grotere dakwerken op termijn. nazicht dak uitkuisen dakgoten uitkuisen van goten dakramen proper maken plat dak reinigen van zonnepanelen om een hoger rendement te realiseren groendaken plotse waterinsijpeling kleine herstellingen grote herstellingen schade bij stormweer schade door derden.

Kim Buys is uw ervaren partner voor dakwerken in nieuwbouw en renovatie, U bent het huis van uw dromen aan het bouwen en u denkt aan het laten plaatsen van het dak? Of u heeft net een woning gekocht maar het dak moet nog gerenoveerd worden? Twijfel dan niet, maar doe beroep op een expert voor al uw dakwerken in nieuwbouw en renovatie! Wij leggen leien, dakpannen, roofings, … op een uiterst professionele manier.
Oostendse dakwerken

Oostendse dakwerken

Met meer dan tien jaar ervaring zit u bij Dakwerken Buys steeds goed! Elke klant en elk project zijn voor ons even belangrijk. Wij zetten ons steeds vol passie in en brengen elke klus tot een goed einde, van A tot Z. Bovendien kan u na het plaatsen of de renovatie ook altijd bij ons komen aankloppen wanneer er (kleine) herstellingen moeten gebeuren.

Meer van Ventilatie

Navigation

Home

Latest Posts

Zinkvonkmachines

Published Jan 30, 23
6 min read

Lijmwijzer: Advies Voor Lijm En Kit

Published Jan 29, 23
6 min read